Menu
Feedback

Resultaatgericht inkopen

Je werkt bij een lokaal team in één van de gemeenten. Je vorm daar een cruciale schakel als eerste aanspreekpunt voor ouders en kinderen die hulp nodig hebben. Je beslist welke hulp passend is en verwijst naar specialistische hulp als je dat de beste oplossing vindt. Het is daarbij van belang dat je op een andere manier gaan denken en werken: niet meer als automatisme denken in de richting van specialistische behandeling, maar in een dialoog met het gezin zoeken naar andere (deel)oplossingen die effectief kunnen zijn.

In veel gemeenten is de inkoopstrategie daarop aangepast. Je brengt dan samen met de gezinsleden in kaart wat de vraag is en welke resultaten er realistisch gezien bereikt kunnen worden. Op basis daarvan formuleer je de verwijzing. De verwijzing schrijft niet langer voor welk pakket van zorg precies geleverd moet worden, maar is geformuleerd in termen van te behalen resultaten voor de gezinsleden.

Per module

  3.00
Modulair

Deze training is modulair opgebouwd. Er zijn drie modules van ieder één dagdeel. Je schrijft je in per module. Volg je de hele training, meld je dan aan voor iedere module afzonderlijk.

Tijdsinvestering

Per module moet je rekening houden met één dagdeel training.

In company

De Resultaatgerichte Inkoopmodules kunnen ook in company worden gevolgd. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Vanuit de praktijk

Wij hebben een schat aan kennis en ervaring van specialisten uit de praktijk in deze training samengebracht. Onze trainers zijn zonder uitzondering mensen die jouw werk van binnenuit kennen. Zij snappen wat het werk met je doet.

Casuïstiek

We trainen aan de hand van eigen concrete casuïstiek, waarin je de aangereikte informatie direct toepast. Het programma heeft een sterk interactieve aanpak. Daardoor kun je veel hebben aan kennis en ervaring van de andere deelnemers.

Oefenen

Onze aanpak is erop gericht om jouw gedrag als medewerkers van een lokaal team effectiever te maken. Daarom oefen je veel.
  • Module vraagverheldering
  • In module 1 oefen je met het concreet formuleren van resultaten, die zowel voor ouders als voor aanbieders herkenbaar en werkbaar zijn.
  • Tijdens module 2 ga je aan de slag met het format van het ondersteuningsplan van de gemeente en oefent om samen met de cliënt in bondige en herkenbare taal de belangrijkste informatie op papier te zetten.
  • In module 3 ga je ook aan de slag met de verschillende rollen en posities van de aanbieder en jezelf. Ook wordt dan aandacht besteed aan grip houden op ontwikkeling tijdens intensieve hulp.
De kosten voor Resultaatgericht Inkopen bedragen €185,- per module per deelnemer. De gehele training kost dus € 555,-

Inbegrepen zijn:
  • Arrangementskosten; koffie, thee en lunch
  • Toegang tot de digitale leeromgeving
  • Overig lesmateriaal
Deze training zal plaatsvinden op een locatie in je regio.
De training is vrijgesteld van BTW.

Jasmijn Rahder

Ik ben orthopedagoog en sinds 2017 werkzaam bij VanMontfoort. Heb ruim 8 jaar ervaring als trainer en methodiekontwikkelaar en veel kennis in het ontwikkelen, onderzoeken en implementeren van diverse methodieken, erkende (justitiële) gedragsinterventies en ambulante interventies jeugdhulp. Gespecialiseerd in coaching en begeleiding van professionals en werk daarnaast als orthopedagoog in ...[ ]

docent-informatie
Startdatum
Er is nog een geen startdatum gepland. Je kunt je wel alvast opgeven als geinteresseerde. Dan krijg je een seintje als wij de training in plannen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Ik ben geïnteresseerd