Menu
Feedback

Informatie incompany en maatwerk

Het komt regelmatig voor dat medewerkers van één organisatie ongeveer dezelfde leervraag hebben. Een incompany opleiding (training of cursus) kan dan een goed alternatief zijn voor individuele inschrijving.

Al onze opleidingen kunnen incompany worden verzorgd. We gebruiken dan hetzelfde programma als bij onze opleidingen in de open inschrijving. Ons incompany en maatwerk aanbod vind je hier.

Incompany opleidingen hebben een vaste prijs per groep deelnemers.

Voordelen incompany opleiding

Een incompany opleiding organiseren heeft een aantal plezierige voordelen. Zo gaat de opleiding altijd door. Wij geven de garantie dat de medewerkers die je hebt ingeschreven de opleiding kunnen volgen. Bij onverhoopte verhindering kunnen je medewerkers dezelfde opleiding volgen via het open aanbod.

Een ander voordeel is dat je zelf het aantal deelnemers bepaalt. Wij kunnen één of meer groepen samenstellen, zoveel als nodig is.

Een plezierig aspect van incompany opleidingen is dat wij het programma organisatie-specifieke accenten kunnen geven. Zo kunnen we de oefeningen en de voorbeelden laten aansluiten op de praktijk van de organisatie.

Verder kun je een incompany opleiding op elke gewenste locatie volgen, binnen of buiten je organisatie.

Maatwerk

Behalve incompany opleidingen bieden we ook de mogelijkheid van een opleiding op maat, die naadloos aansluit op jouw organisatie. Dit kan een helemaal nieuwe opleiding zijn of een combinatie van elementen uit ons bestaande aanbod.

In één of meer voorgesprekken stellen we gezamenlijk een lijst op met onderwerpen en organisatie-specifieke thema’s. Ook stemmen we de manier van opleiden af. Wij werken vervolgens het programma op hoofdlijnen uit en stellen een offerte op, waarin de inhoud en de manier van opleiden zijn beschreven en waarin de prijs is vermeld. Na akkoord op de offerte werken wij het programma verder uit.

Meer informatie

Als je de mogelijkheden wilt bespreken van een incompany opleiding of een opleiding op maat, neemt dan hier contact op. Telefonisch of via mail contact opnemen kan uiteraard ook op: 0348 481200 of opleidingen@vanmontfoort.nl. Eén van onze opleidingscoördinatoren neemt vervolgens contact met je op.