Menu
Feedback

Interactieve Masterclass: Sneller jeugdhulp op maat en binnen budget. Dat kan!

VanMontfoort is in november 2018 gestart met een serie interactieve masterclasses die gekoppeld zijn aan de blogserie Tien maatregelen voor een goede en betaalbare jeugdhulp.

De eerste masterclass was een succes! De deelnemers gaven gemiddeld een 8, lees hier het artikel.

Eén van doelen van de Jeugdwet is: sneller jeugdhulp op maat, dicht bij huis, om zo het beroep op gespecialiseerde zorg te verminderen (Memorie van Toelichting Jeugdwet). Veel gemeenten hebben dit vertaald naar laagdrempelige wijkteams, met de als simpel voorgestelde opdracht om problemen in een vroeg stadium op te lossen. Het resultaat: een enorme toename van hulpvragen, weinig tijd voor preventie en niet zelden grote budgetoverschrijdingen.

Wil jij weten wat hier de oorzaak van is en wat je wél zou moeten doen om preventie en hoogwaardige jeugdhulp daadwerkelijk en binnen budget vorm te geven? Kom dan naar de Interactieve Masterclass Sneller jeugdhulp op maat en binnen budget. Dat kan! op donderdag 7 maart a.s. in Woerden.

  • De masterclass is zo vormgegeven dat jouw actuele vraagstelling alle aandacht krijgt.
  • Mail ons vooraf een korte beschrijving van de vraagstelling waarvoor je een onorthodoxe oplossing zoekt.
  • Adri van Montfoort geeft zijn visie en past deze toe op jouw situatie.
  • Je discussieert zelf mee, ook met de vraagstellingen die andere deelnemers hebben meegenomen. Zo leer je ook van elkaar.
  • Je wordt uitgedaagd om zélf master van dit onderwerp te worden!

Op de bijgevoegde flyer vind je de praktische informatie over de Interactieve Masterclass. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je het complete e-book met daarin de blogs met alle maatregelen voor betere en betaalbare jeugdhulp!

Download de flyer

 

Adri van Montfoort

Mr. dr. Adri van Montfoort (1955) is jurist en pedagoog. Werkte in de jeugdzorg als hulpverlener, onderzoeker en leidinggevende. Promoveerde op een proefschrift over de aanpak van kindermishandeling in ons land. Heeft ruime ervaring in advisering en in het ontwerpen en leiden van projecten. Publiceerde sinds 1983 artikelen en boeken ...[ ]

docent-informatie
Startdatum
Er is nog een geen startdatum gepland. Je kunt je wel alvast opgeven als geinteresseerde. Dan krijg je een seintje als wij de training in plannen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Ik ben geïnteresseerd