Menu
Feedback

Advocaat

In uw praktijk heeft u dagelijks te maken met familierecht en/of jeugd(straf)recht, maar vooral ook met ouders en kinderen. U wilt hun belangen zo goed mogelijk behartigen.

Daarvoor is het noodzakelijk goed te communiceren met uw cliënten. Zeker bij jeugdigen vraagt dit ook om kennis van hun ontwikkeling. Daarnaast heeft u ook te maken met jeugdzorgprofessionals van Veilig Thuis, de Gecertificeerde Instelling of de Raad voor de Kinderbescherming, die allemaal hun eigen taal spreken.

VanMontfoort heeft meer dan 20 jaar ervaring in de jeugdzorg als ontwikkelaar van gedragsinterventies en methoden voor Jeugdbescherming en Jeugdreclassering. Ons team bestaat uit juristen, (ortho)pedagogen en GZ-psychologen, die garant staan voor een multidisciplinaire aanpak.

Ons aanbod is er op gericht u niet alleen bij te spijkeren met de laatste ontwikkelingen in de wet en jurisprudentie, maar ook om u beter te laten communiceren met zowel uw cliënten als met de jeugdzorgprofessionals die een rol spelen in de toekomst van uw cliënten.

Ons aanbod voor u

div-small

Wij hebben voor u de volgende cursussen:

Wegingskader adolescentenstrafrecht

De advocaat en de Jeugdwet